You Follow Me, I Follow You

Wednesday, September 9, 2009

09-09-09


Dalam perca-perca kenangan cinta, aku teringatkan titik permulaan aku mengenali diri mu.. Beginilah cinta, mewarnai kehidupan kita semenjak kecil sehinggalah kita dewasa.. Aku sering mengharapkan agar kau kekasih ku menoktahkan kebimbangan diri ini dalam percintaan.. Mari kita buktikan pada dunia bahawa cinta kita ini suci dan abadi.. Aku pegang erat janji mu, kita menuju gerbang cinta sejati.. Jangan biarkan cinta ini karam di lautan sepi.. Jangan biarkan kemenangan berpihak kepada mereka yang menjadikan cinta kita sebagai bahan mainan.. Mereka semua tidak berhak menilai percintaan kita, kerana rasa kasih dan sayang yang kita kongsi bersama ini hanyalah kita yang mampu memahaminya..

Kau umpama sekuntum mawar, cantik menawan dengan haruman lalu datang sang kumbang menyapa, memberi kasih menitip sayang lalu bermulalah suatu episod cinta agung antara kita..

Cinta ini umpama secawan madu dengan hempedu.. Dilimpahi dengan kemanisan tetapi juga dipenuhi dengan pancaroba.. Jika kita ingin merasai kemanisannya, jangan lupa untuk bersedia merasai kepahitannya juga..

Ya Tuhanku Yang Maha Pengasih Dan Penyayang..

Kau satukanlah hati ku dengan hatinya kerna aku menyayangi dan mencintai dirinya..
Berikanlah daku kekuatan dalam mengharungi dugaan dalam perhubungan ini..
Lindungilah diriku ini dari kekecewaan kerna aku tak sanggup lagi menghadapi satu lagi kekecewaan..
Semoga apa yang Kau berikan adalah terbaik untuk ku dan dirinya..

No comments:

Post a Comment